Feliu Ventura alce els Festibalç!

Més de 600 persones van treure el cap a la font del Balç, on l'ACFB va organitzar anit (24.07.08)un concert-recital de la mà de Feliu Ventura. El cantautor de Xàtiva va repassar temes del seu darrer treball "Alfabets de futur" i recuperant alguns dels seus temes més coneguts del treball. La nit va caure sobre la font, i els llums van baixar d'intensitat sota els plataners per a donar peu al recital on Feliu Ventura (veu) va estar acompanyat per la guitarra de Pau Figueres, que va anar desgranant un a un els acords de cada composició. El recital va congregar gent de tota la comarca, d'arreu dels països catalans, fent que el "jardinet" de la Font quedés petit per encabir-hi tothom. Feliu ventura va encarregar-se de transmetre els valors de cada una de les seves cançons amb introduccions a base de poemes d'Estelles (poeta valencià) o introduccions propies del cantant. Va sonar "No se que sent", " Com la pell de la bresquilla", "El pes d'un somriure", entre altres... i no va deixar de banda alguns dels seus clàssics, com "Que no s'apague la llum", dedicada a FECSA ENDESA ja en la ronda final de bisos, per concloure la nit amb una nova interpretació de "Alacant (per l'interior)" que va tancar la triple entrega de bisos amb aplaudiments sonors i sostinguts. Anit vam ser molta gent a la FONT, gent de totes les edats, un públic heterogèni, bon indicador que la moguda d'aquest estiu a la Font és de la grossa i de la bona! Seguiu atents a l'agenda... l'espectacle no ha fet més que començar!!

DEVNATH...ESPECTACULAR...

Ahir vam tornar a viure un d'aquells concerts que es recordaran durant temps a la Font. A mitja tarda va caure una nova pluja d'estiu i va fer que el concert, programat per a les 19.30 a la terrasseta de la Font quedés suspès fins les 23.00, però aquells que vam poder escoltar les proves de so ja intuïem que el concert seria bo...i les expectatives no van fallar.
Ens ho vam pasar bé, molt bé, i de seguida vam quedar enganxats a les melodies i al bon rollo que transmetien els tres músics, sostinguts pels cops de metrònom del bateria i amb la ritmicitat marcada d'un espectacular baixista... . Barrejant temes propis i altres de tant coneguts com Crazy en una primera part de concert més acustica. La segona part, ja amb la guitarra elèctrica no va defraudar i la gent va acabar de peu ballant els diferents temes i prolongant la ronda de bisos bis rera bis.... novament a la font vam viure, tot i els temors de pluja, una nit d'aquelles que serà recordada.
No dubteu a visitar el seu espai web a www.devnath.com . Tal i com ells van informar, per problemes de distribució el CD No one else but me, el podeu descarregar ja a hores d'ara a la burra o a altres programes de descàrrega, a l'espera de poder aconseguir el cd ben aviat.
Tocaran el dia 23 de Juliol a la Sala bikini... no us ho perdeu!!