de menorca a gironella !!

Dijous 5 de gener 2012


A les 23:30 hores



BORJA MARI Y LOS PERROFLAUTAS



JOAN COMAPSADA ............. baix

JORDI COSTA ...................... veu, guitarra

GUILLEM JODAR ................ guitarra

BERNARD VAN ROSSUM ... saxo

SHANTI GORDI .................. veu, teclats

JONAS DAVID KRÖPER ..... bateria


...i començarà l’any a la Font del Balç amb força, màgia i sobretot l’energia d’una illa especial, Menorca !!!


La formació BORJA MARI Y LOS PERROFLAUTAS neix a partir de la coincidència d’aquests músics l’estiu passat a la illa menorquina i en especial a la seva NO capital Ciutadella.


Els músics pertanyen tots a altres formacions com Cris Juanico i els mags de Binigall, Vermú..., però en aquesta ocasió, s’uniran per oferir visions particulars i ballables de temes mítics de la història dels rock, funk i soul.


Una bona manera de tancar les festes nadalenques i de començar l’any amb tota l’alegria i amb aires tropicals i illencs !!!!


I RECORDEU QUE TANQUEM A LES CINC DEL MATÍ !!

El Pau i la Maria en Concert




Dilluns, dia de Sant Esteve a les 19 h a la Font del Balç




pau i maria en concert !!




Un espectacle on podrem conèixer aquest duo de folk-pop, i les cançons del seu primer àlbum. Música i teatre es barregen, i veurem les peculiaritats i excentricitats del duo de folk-pop en català més exitós de l’any.




Un espectacle dirigit per Pep Garcia-Pascual. Amb Elia Corral i Albert Palomar com a “El Pau i la Maria”, i amb cançons composades per a l’ocasió per músics del panorama musical català independent com Helena Miquel (Élena, Delafé y las Flores Azules), Maria Rodés, IX!, Raydibaum, Toni Xuclà, Lluís Bòria (Estúpida Erikah), Agustí Bussom (ABUS), Albert Palomar i Òscar Castellà (Plouen) entre altres.



Una bona oportunitat per veure i escoltar una proposta que ja va esgotar entrades a Manresa i que va dónar unes crítiques molt i molt positives. Els protagonistes són ja coneguts dins l'escena catalana.





Per una banda Elia Corral (maria) llicenciada en Art Dramàtic a l'Institut del Teatre de Barcelona en l'especialitat d'interpretació, teatre musical.Com actriu ha estat membre fundador de la Companyia Dei Furbi, amb qui ha realitzat diversos espectacles de creació col•lectiva, a l'estil de la commedia dell'arte Scherzo, Divertimento i Tocata i fuga.





I per altra banda Albert Palomar (Pau), que ja ha pujat diverses vegades a l'escenari de la font i que és compositor, cantant i guitarrista, tocant per tot Catalunya i part de l'Estat i enregistrant un concert pel programa “Autògrafs” del Canal33. Al 2002 forma el grup Plouen. Al 2003 treuen l'EP.



El director Pep Garcia-Pascual és actor i director. Diplomat en interpretació a l’Estudi Nancy Tuñón i va completar els seus estudis a la Gaiety School of Acting de Dublín. Al teatre, ha participat a The Comedy of errors de William Shakespeare, dirigida per Kristian Marken.



Atreviu-vos a conèixer aquest duo, que promet ser una de les sensacions del panorama teatral cantat o del panorama musical teatralitzat...




Si voleu sopar amb nosaltres podeu reservar taula trucant al 938250034, la Font del Balç.

CONCERT BENÈFIC !!

Divendres 23 de desembre del 2011

La Font del Balç. Tocant a Gironella

A partir de les 20:00 hores

SOPAR POPULAR + Actuació del grup



“FRIENDS FOR ALE”



CELESTE ALIAS

SANTI CARETA

DAVID SOLER

ROGER GIMÉNEZ

JOAN COMAPOSADA

SANTI COLOMER

ALBERT CIRERA

JOAN MAS



+JAM SOLIDARIA


(RAMON ESCALÉ, JORDI BONELL JORDI BLANES, DAVID ARTELL,ANTONIO “EL REMENDAO”, NÚRIA COLS, JORDI FARRÉS...)


Concert benèfic on tota la recaptació és per ajudar a l’Alejandro (fill del gran guitarristaDani Pérez) a superar un neuroblastoma i un tractament d’anticossos molt costos pelspares. Podeu trobar més informació en el bloc, http://friendsforale.blogspot.com/



Tots sabem que la Font del Balç és un lloc especial i màgic, on a part de molta cultura hi ha persones grans grans i que a l’hora de treure la cara, sempre són els primers.
Aquesta és una bona causa per apropar-s’hi i unir-se per ajudar a amics i músics.
De segur que hi serem tots i totes.
Per col·laborar s’ha organitzat un sopar, però si no podeu, hi haurà una guardiola on podreu deixar el que us vagi bé.

Moltíssimes gràcies !!