CARNESTOLTES DE FONTSSS


Dissabte 9 de febrer 2013

GNAPOSS !!!! (funk-rock)

DIVERSIÓ GARANTIDA



Surt de James Brown, gira a la dreta cap a Miles Davis, vés recte a Led Zeppelin i gira a l'esquerra cap a Stevie Ray Vaughan. Hauràs arribat a Gnaposs, una fusió única i brillant de Funk, Rock, Blues i una miqueta de Jazz.

Gnaposs és un projecte fundat a Los Angeles, Califòrnia, pel guitarrista i compositor David Muñoz ‘Gnaposs’. Allà es va graduar amb honors prestigiós Musicians Institute i va enregistrar el seu primer disc Party With Yourself (2002) apadrinat per Scott Henderson i TJ Helmerich.

www.gnaposs.com

NO HI HA EXCUSES....


Divendres 1 de febrer 2013 - 23:30 h

AMADEU CASAS EN CONCERT  (blues)

Amadeu Casas, músic barceloní, d'una dilatada trajectòria dins del terreny del Blues, ha participat en els projectes més ambiciosos del Blues a casa nostra, com ho demostra haver estat membre fundador de grups de provat prestigi com: Blues Reunion, Blues Messengers, Slide Company i Tandoori Lenoir.

Presentarà el seu últim disc -Matèria Orgànica- que segons la crítica, es tracta d'un dels disc més madurs, realitzat per algú que recull i disfruta molt de tot el que ha après, de l'experiència de tantes hores de concerts acumulades i sense complexes