EN CONCERT


Divendres 8 de novembre del 2013  -  23:00 h

Aishah Davis Quintet

AISHAH DAVIS Veu

STEVE DE SWARDT Baix i veu

QUIM QUIÑONERO Guitarra

JORDI ORTIZ Bateria

JORDI BLANCH Saxo

Per aquesta ocasió programem un grup de Blues'n Soul que de ben segur farà les delícies dels més exigents.

La formació, nascuda a Barcelona està liderada per l'Aishah Davis, procedent de Dallas, i que fa 7 anys que viu entre nosaltres.

Membre destacat del grup és en Steve, Nascut a Zimbabwe, fa més de trenta anys que viu a Barcelona i és un reconegut músic en el camp de la música afroamericana (blues, rythm 'n blues i funk). Des de principis dels vuitanta és un dels motors de l'activitat musical per tota Catalunya. Ha tingut diverses formacions i col·laboracions amb Maria del Mar Bonet, Gato Pérez i Jackson Brown. Ha realitzat gires amb Ediie Bo i Johnny Copeland.

Completen el grup en Quim i els dos Jordis, habituals del panorama musical català, amb col·laboracions tant destacades com Lluís Coloma, Laia Porta, Joan Pau Comellas, Elton Dean ( saxofonista de Soft Machine) i Eric Burdon (The Animals).

Si voleu escoltar-los podeu anar a youtube: Aishah Davis Can Via.

BLUES, JAZZ I GOSPEL....



Diumenge 20 d’octubre de 2013
A les 19:00 h

MARINA TUSET
DAVID SAM
MARINA TUSET   veu
DAVID SAM           piano

Blues, Jazz i Gospel és el que escoltarem en aquest concert a duo amb Marina Tuset i David Sam. Aquest darrer, amb una gran experiència al seu darrera, recolzarà la Marina en aquesta actuació, on ambdós, pianista i cantant, expressaran la seva manera d’entendre el Blues, el Jazz i el Gospel. David Sam, que ha format part de grups com ara Tuning en versió quartet, lidera i coordina les jam sessions del JazzSí del Taller de Músics, on hem pogut escoltar també la Marina en diverses ocasions. Aquesta actuació d’avui, és, en part, el fruit d’aquestes jams, i també de la trajectòria ascendent d’ambdós músics i de diverses actuacions. Sensibilitat, varietat de registres, potència de veu i presència escènica ja caracteritzen els trets més significatius de Marina Tuset, cantant que ja ha trepitjat llocs emblemàtics com són ara el Jamboree i la Nova Jazz Cava, entre d’altres. Una curiositat, enguany la tindrem al Festival de Jazz de Barcelona, convidada a cantar amb la Locomotora Negra, juntament amb la Susana Sheiman i la Gemma Abrié. 

LOS ZIGARROS



Divendres 4 d'octubre de 2013 - a les 23:30


LOS ZIGARROS EN CONCERT !!


Els germans Ovidi i Alvaro arriben a la font amb ganes de deixar empremta. Diuen que ja van néixer xupant el rock d'Elvis, Chuck Berry o Litlle Richard i venen a deixar clares les intencions.


let's go ¿¿ 


www.loszigarros.com