DEVNATH...ESPECTACULAR...

Ahir vam tornar a viure un d'aquells concerts que es recordaran durant temps a la Font. A mitja tarda va caure una nova pluja d'estiu i va fer que el concert, programat per a les 19.30 a la terrasseta de la Font quedés suspès fins les 23.00, però aquells que vam poder escoltar les proves de so ja intuïem que el concert seria bo...i les expectatives no van fallar.
Ens ho vam pasar bé, molt bé, i de seguida vam quedar enganxats a les melodies i al bon rollo que transmetien els tres músics, sostinguts pels cops de metrònom del bateria i amb la ritmicitat marcada d'un espectacular baixista... . Barrejant temes propis i altres de tant coneguts com Crazy en una primera part de concert més acustica. La segona part, ja amb la guitarra elèctrica no va defraudar i la gent va acabar de peu ballant els diferents temes i prolongant la ronda de bisos bis rera bis.... novament a la font vam viure, tot i els temors de pluja, una nit d'aquelles que serà recordada.
No dubteu a visitar el seu espai web a www.devnath.com . Tal i com ells van informar, per problemes de distribució el CD No one else but me, el podeu descarregar ja a hores d'ara a la burra o a altres programes de descàrrega, a l'espera de poder aconseguir el cd ben aviat.
Tocaran el dia 23 de Juliol a la Sala bikini... no us ho perdeu!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!

en primer lloc agrair-vos que hagueu penjat la programació de les coses que van passant per la font dl balç, un lloc que jo (el meu primer estiu vivint al berguedà) acabo de descobrir i que em reconcilia amb l'oci cultural d'aquest país petit nostre...

només dos suggeriments: si poguéssiu anar actualitzant amb la resta de la programació (cinema, etc) ja seria fantàstic (els no fidels a diari de la font ens perdem coses...). i si podeu, activeu l'opció de data al bloc, pq sinó es fa difícil saber què voleu dir quan dieu el proper dijous, p.ex.

ei, moltíssimes gràcies, endavant, i salut!

carles

Anònim ha dit...

Moltissimes gràcies Carles pel teu comentari, de debò que procurarem intentar aplicar tot això... no obstant, som una mica limitats amb tot plegat, això de l'agenda on ho trobem???
Si vols col·laborar o donar-nos algun "truquillo" per millorar el blog, escriu-nos un mail a lafontdelbalc@gmail.com
Estem en contacte!

Anònim ha dit...

un cop heu entrat amb el vostre nom i contrassenya us apareix una pàgina que es diu "panell". En aquesta aneu a la llengüeta de "format" i un cop aquí, on posa "missatges del bloc" li doneu a "edita".Se us obrirà una finestra que es diu "configurar els missatges del bloc" i aquí heu d'assegurar-vos que la casella amb la data estigui marcada. Deseu i ja hauria d'estar...

és més fàcil del que sembla quan s'ha d'explicar.

carles