adeu estiu adeu - del 9/11 setembre

dimecres 09/SETEM - 20:00 h.
I’M NOT A DJ !

I’m not a dj ! és un dels pilars més ferms i reconeguts de la comunidäd.
Es defineixen com “els dj’s del poble” perquè en les seves sessions són difícil que la pista no balli. El seu objectiu alhora de fer la selecció musical és totalment happy però sense oblidar-se de l’underground!
Amb el temps han desenvolupat el concepte “de volar” que tant els caracteritza i és pot veure en moltes de les mescles i en multitud de temes dels que punxen. Musicalment I’m not a dj! segueixen una àmplia tonalitat que va des del clàssic, electro-pop, techno, house, oldschool…. tot seleccionat des de un punt de vista festiu i una mica gayer!


divendres 11/SETEM 22:00 h.
DJ RESIDENT EGO SUMTU

dissabte 12/SETEM 22:00 h.
DJ RESIDENT EGO SUMTU

diumenge 13/SETEM 16:00 - 21:00 h.
Closing party festibalç'09:: Mr. Fantamitü + Special guest

Mr. Fantasmitü: rere aquest nom s’amaga un jove inquiet selector, la música electrònica és una forma de vida i una manera d’expressar les pròpies emocions.
Influenciat per la famosa i prolifera dècada dels 90’ Mr. Fantasmitü és un enamorat de diferents gèneres com el techno, la IDM, l’ambient, el chicago house o l’electro més robòtic, tot i que últimament està seguint una línea més neo detroit on envidencia la part més profunda i intimista del techno d’avantguarda.
Les seves sessions sempre hi ha un fil conductor ambl’objectiu de crear un ambient pensat perquè la ment balli més que els peus!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bon dia a tots.
Despeixa't?? que és, una paraula amb doble sentit? Un joc de paraules? O volia se un "despedeix-te" o "acomiada't" que s'ha menjat alguna lletra??
En fi, sigui com sigui.... ha estat un gran estiu, sens dubte!!!
Gràcies per haver-hi contribuït d'una manera tant positiva!
Ens anem veient.