dies de febrer - dies sense fred !!

divendres 19/02 - 23:30 h.
ZAHORÍ (pop folk)
www.myspaces.com/zahoris
El grup neix a partir de les diferents coincidències musicals de l’escena barcelonina.
El projecte folk amb aires orientals i tocs de jazz, blues i rock dels setanta amb el denominador comú de la creativitat i l’originalitat.
Zahori presentarà a la Font, el seu darrer disc cantalapiedra, en el que s’hi poden escoltar 13 elegants i inèdits temes gravats dins d’un castell romàntic i soposadament encantat. Editat pel segell Fórmula Free i Ventilador Music.

dissabte 20/02 - 23:30 h.
tornen !!
POUTRELLES FEVER (rock’n’roll/swing)
El grup de RHÔENE-ALPS torna a Catalunya per deixar tota la seva empremta musical.
http://www.myspace.com/poutrellesfever
Poutrelles Fever es defineix con una dansa entre un hàbil jugador de poker i un policia corrupte, com un petó perdut d’una striper venuda a un gangster al mig del Chicago dels anys 60.
El grup és un sextet nascut a partir d’una trobada alquímica durant la primavera del 2008 el qual realitza una música amb identitat, espontaneïtat elèctrica i amb una gran explosió d’energia molt contagiosa.
El seu repertori té un color de cançó d’ambient passada pel molinet del rock’n’roll dels anys més daurats i amanit de swing i servit amb safata de coure.

26/02 - 23:30 h. Berguedana de jazz
JORDI BONELL & JORDI FARRÉS DUET

http://www.jordifarresmusic.com/ www.myspace/jordibonell
La Berguedana comença l’any amb una altre estrena mundial. Com a primera entrega es podrà escoltar el debut del duet format per Jordi Bonell i Jordi Farrés.
Dinou anys separen aquests dos artistes, units per la música i per aquest nou projecte que arrenca als nostres escenaris. Ambdós músics són sobradament coneguts pels habituals a les nostres sessions. Jordi Bonell, gran mestre del jazz al nostre país, te una dilatada experiència que inicia al 70’s formant part de la mítica secta sònica, i que continua en l’actualitat. En el seu currículum hi figuren noms com Chet Baker, Gato Perez, Chano Dominguez i molts d’altres, a banda de multitud de col·laboracions en projectes d’altres músics tant en enregistraments com en sessions en directe. Curiosament només te dos discos al seu nom: ÀNGEL BLAU i AGUA MADRE. Jordi Farrés estudia guitarra al taller de músics i a la Berklee School of Music, i és un músic realment prolífic, donat que forma part del Raúl Reverter Quartet, La Big Band de Jazz de Terrassa, Publio Delgado Jazz Ensemble, Raynald Colom Trio, Jordi Farrés Quartet i els duets amb Joan Monné i Llibert Fortuny, als que ara cal afegir aquesta nova aventura amb el gran Jordi Bonell.
El repertori estarà format per estàndards i alguns temes originals, i de ben segur satisfarà als més exigents.