tres... i molts més

Dissabte 15/MAIG – durant tot el dia


Melmelada musical

La Melmelada tindrà lloc aquest dissabte, a la Font del Balç.

Començarem a les 14h. amb un dinar popular per a tothom (paella d'arròs)

APUNTA'T.
Després una tarda per coneixer-nos, barrejar-nos i crear qualsevol experiment sonor, sense limits d'estil, per tal de preparar la Jam de la nit. Hi haurà a disposició de tothom, equip de veus, bateria i amplis.

Nomès cal que porteu instruments i moltes ganes i idees per poder portar a terme tota aquesta història. Caldrà que confirmeu la vostre assitència al dinar trucant al 938250034/619671261.

diumente 16/MAIG – 19:00 h.

VA DA bruixeria,

Des de l’Associació Cultural de la Font del Balç, s’enceta una nova secció anomenada VA DA dedicada a xerrades i activitats.

Aquesta secció comença a partir d’idees i inquietuds que sorgeixen d’alguns de nosaltres. Qualsevol tema és bo perquè s’en parli i s’obri a tot aquell a qui li pugui interessar. És una secció que pretén ser oberta i receptivaacceptant propostes de tothom que tingui interesaos i propostes sobre algun tema en concret, pertanyi o no a l’Associació.

L’objectiu d’aquesta nova secció és el de funcionar com a catalitzador de les diferents inquietuds que ens mouen a cada un de nosaltres.

VA DA obre amb dues propostes que es duran a terme al Maig i al Juliol a la font del Balç.


xerrada sobre la temàtica exposada (la bruixeria)



Divendres 21/MAIG – 23:30 h.

PROJECTE BU



Divendres 28/MAIG – 23:30 h.

TON RULLÓ I LA PEGEBANDA