t'apuntes al joc ¿¿

Divendres 22 d’octubre del 2010
23:30 h.
Albert Vila quintet
ALBERT VILA- guitarra elèctrica i guitarra acústica barítona
SANTI DE LA RUBIA- Saxo tenor
ROGER MAS- Piano
MARKO LOHIKARI - contrabaix
MARC AYZA- bateria
El grup que us oferim aquesta nit va ser creat al maig del 2006 i està integrat per cinc músics professionals residents a Barcelona, tot i la seva curta existència el quintet ha estat força actiu fent actuacions a diversos llocs del país. El grup toca temes originals arranjats per Albert Vila que tenen un so fresc i modern, intentant sempre oferir camps harmònics interessants per les melodies i posteriors improvisacions dels solistes. Al desembre del 2006 el grup es traslladà a Amsterdam per gravar el que seria el seu àlbum debut en l’escena jazzística. El disc va ser editat en el segell discogràfic Fresh Sound, on es va incloure la cançó “Gym-Jam”, per la qual A.Vila havia estat premiat a Holanda com a millor tema de jazz al concurs “Dutch Jazz Competition 2004”. Aquest 2010 editen el seu segon treball discogràfic: “tàctil” amb set temes originals.
El quintet, ha donat en aquest segon treball una gran importància a les composicions i els arranjaments, de manera que cada un dels temes ens transportarà a un viatge melòdic acuradament dissenyat que zigzagueja entre l’íntim i l’energètic, la melodia i allò rítmic. Aquest segon treball testimonia la maduresa del quintet i al mateix temps manté la frescor que el caracteritzà en el seu primer disc.
Us convidem doncs a escoltar aquest grup, ja rodat, i del que ben segur en sentireu a parlar, i ja sabeu que si voleu sopar amb nosaltres podeu reservar taula trucant al 93 825 0034.