del 20 al 24 de juliol (pot sortir el sol) -si vols-

Dimecres 20 de juliol 2011 - 20:00 h

PD Tamarit

Pd Tamarit s’erigeix com el punxadiscos més galàctic del col·lectiu de La Comunidäd. Amb una gran dosis de surrealisme i a la vegada immers a un personal món totalment còsmic, Tamarit, repassa amb essència i delicadesa tot el gènere de la música catalana més pura. Des dels cantautors ítems dels anys 70, com Pau Riba i Sisa, fins als nous i no tan nous músics com Albert Pla, Roger Mas, Joan Miquel Olivé o Josep Puntí.

Una bona oportunitat per escoltar la nostra particular història, amb molta sinceritat !


Dijous 21 de juliol 2011 – 22:30 h

August Tharrats & Amadeu Casas

Proposta de luxe per un bon dijous !

Per una banda, a la guitarra, la versatilitat d'Amadeu Casas, que fa que ens pugui oferir un ventall ampli quant a la possibilitat musical, caracteritzat per buscar l’actualització i no una simple revisió dels temes, i per altra banda al piano, August Tharratss, sens dubte, el pioner del blues i el bugui-bugui piano a Catalunya.

Amadeu Casas, músic barceloní, d'una dilatada trajectòria dins del terreny del Blues, ha participat en els projectes més ambiciosos del Blues a casa nostra, com ho demostra haver estat membre fundador de grups de provat prestigi com: Blues Reunion, Blues Messengers, Slide Company i Tandoori Lenoir.

Tharrats, als 4 anys va descobrir el blues escoltant els discos de Ray Charles, Louis Armstrong, Lionel Hampton... És autodidacta, i això ha fet que s’apropi a aquesta música amb humilitat, creant un llenguatge personal. Potser per això músics de la talla de Teddy Edwards, Gene 'Mighty Flea' Connors o B.B.King l’han felicitat per la seva manera de tocar blues. Admirador dels pianistes de l’escola de Kansas City, com el reconegut “bluesman" Jay McShann, destaquen la seva qualitat interpretativa i l’honestedat sobre l'escenari.
És un músic capaç de captivar els espectadors amb un estil personal i amb gran capacitat de comunicació. Va ser el pianista del grup Big Mama - The Blues Messangers fins al setembre de 1992. A partir d’aleshores, Tharrats lidera el seu projecte personal en formació de trio que, un any més tard, va incorporar la cantant Txell Sust. A banda del seu projecte personal, Tharrats és membre de la formació de Tandoori Lenoir, amb la qual acaba d'enregistrar un CD homònim amb els temes més reconeguts d'aquesta banda d'all stars.

http://www.myspace.com/thaaugusttharrats


Divendres 22 de juliol – 22:30 h

Dj Resident


Diumenge 24 de juliol – 18:00 h

Redwan

DJ Redwan, és el nom que adopta Redwan Chakrani per a les seves sessions.
Tot i que actualment resideix a Madrid, Redwan, és un dj’s barceloní, que ja s’ha pogut escoltar més d’una vegada a les nostres comarques.

Redwan domina perfectament els seus directes, els quals passen de la IDM, al Minimal Techno o al Dub-Techno, amb noms coneguts de sobres tan per la parròquia de la música electrònica com pel públic en general. Amb un Playlist generós ens obsequia des dels profunds Boards of Canada, fins al Future Beat Alliance i passant per Vainqueur entre altres.