....I EN CATALÀ ....


Dissabte 24 de març 2012
23:30 h.

PAUL FUSTER TORNA A CASA !!
Paul Fuster és un músic, cantant i compositor estadounidenc d'origen català.
Nascut a Minnesota, es va traslladar de ben jove a Nova York, tot i que de seguida va començar a viatjar pels EEUU i a aprendre música. Sobretot, percussió.
Les ganes de conèixer els seus origens el van portar a Cardona, el municipi natal de la seva mare. Allí s'hi va quedar una temporada, que coincideix amb la publicació dels seus primers discos com a cantautor en anglès. De 1998 a 2002 publica "36 weeks", "Battleship" i l'aclamat "Happy Nothing".
L'any 2003, l'hiperactiu Paul Fuster torna als Estats units on alterna el projecte musical experimental Proton-Proton amb el disseny i fabricació de bicicletes i guitarres amb material reciclat.
Finalment, l'any 2011 torna a Catalunya on comença a oferir concerts de petit format per presentar el nou disc "Repte", l'excepcional retorn de Paul Fuster, que publica el segell d'autor català Chesapik.
Tot i tenir tres discos en anglès a les seves esquenes i projectes musicals lligats a la ciutat de Nova York sembla que ara per ara Paul Fuster vol enfortir les seves arrels maternes i endinsar-se plenament en la nova aventura catalana. Amb això, només ens queda donar-li la benvinguda a casa.