...DE L'AGOST...AMB AMOUR...

Dimecres 1 d’agost de 2012 -- 22:30 h

ORQUESTRA DE CORDA (EMMB)


L’Orquestra de l’Escola Municipal de Música de Berga portarà a la Font del Balç les Quatre Estacions d’Antonio Vivaldi el proper dimecres 1 d’agost. Després de nou concerts arreu del Berguedà, la formació de joves músics oferirà per desena vegada la producció amb la mateixa il·lusió que el primer concert però, evidentment, amb més experiència i coneixent de primera mà la partitura.

Com en les anteriors ocasions, l’orquestra formada per 20 músics estarà dirigida per Albert Romero, professor del centre musical berguedà. El violí solista tornarà a ser Gabriel Coll, reconegut músic manresà, que ha participat en altres projectes de l’Escola Municipal de Música de Berga durant aquest curs.

Els músics de l’orquestra van iniciar aquest projecte el juny del 2011, un repte que han superat amb èxit i que han passejat per tota la comarca amb actuacions que els ha permès agafar rodatge en el terreny de la interpretació en conjunt. Enguany, la formació ha treballat altres concerts on els solistes han estat els mateixos alumnes, acompanyats de professionals que han col·laborat desinteressadament amb la formació.

Els responsables de l’orquestra i del centre educatiu estan satisfets de la feina feta i ja pensen en nous projectes pel proper curs que començarà al setembre.

Dijous 2 d’agost de 2012 – 22:30 h

TENDERETE

- Flamenco fresc

NO US HO EXPLIQUEM PAS AMB PARAULES...



Divendres 3 d’agost de 2012 – 23:000 h

DJ


Diumenge 4 d’agost de 2012 – 18:00 h

Mr. Fantasmitü

- Chicago-NY-Detroit

És un dels dj’s del col·lectiu de la Comunidäd. Els temes que selecciona es definirien com elegància, estètica, delicadesa i per sobre de tot, biblioteca musical. Rere els aparells tècnics sempre s’hi amaga una intenció, o majoritàriament hauria de ser així, però en aquest cas no hi ha dubte: ESTEM DE SORT PODENT ADMIRAR I DEGUSTAR PROPOSTES COM AQUESTES.