festa flamenca + usaraks


Dissabte 11/04/09

a partir de les 21:00 h.

FESTA FLAMENCA


Sopar popular i concert d’Usaraks.


Dissabte onze d’abril a partir de les nou del vespre la font del Balç prepararà la FESTA FLAMENCA on es podrà sopar amb varietats gastronòmiques andaluses i a continuació hi haurà l’actuació del grup berguedà Usaraks que amb la peculiar rumba i una gran dosis d’alegria de ben segur omplirà de festa la font del Balç.
Usaraks és una de les formacions musicals amb més carisma i història del berguedà. Com que els directes d’Usaraks acostumen a escassejar, quan hi ha una actuació és un gran plaer poder-ne degustar.
La vida i miracles d’Usaraks podria omplir llibres i llibres de la història musical de la comarca. Els seus orígens es remunten a principis dels anys 80 amb el grup Johnny Passagana. La fi d'aquest grup dóna pas al projecte personal d'en Carles Sitges, Usaraks Parade. Els actuals membres d'Usaraks tenen una presència puntual en les maquetes, editades durant aquesta època (Carta a Andrés, Usaraks Parade... ), i acompanyat a la banda de suport durant els directes.
Els tiquets del sopar es podran adquirir al bar la Ginesta de Berga i a la font del Balç de Casserres prop Gironella per un preu de 7 € els socis de l’associació Cultural font del Balç i 10 € els no socis.