concert de cante flamenco

Divendres 20 de novembre
23:00 h.

ÀLEX SILVERIO (cante)TOMÀS BELLIZO (toque)
Aquesta ocasió tindrem l’oportunitat de gaudir d’un esdeveniment inèdit en el panorama musical i cultural de la nostra comarca, es tracta d’un concert de cante flamenco sense additius ni confusions.Ens acompanyaran dos joves artistes de la ciutat de Barcelona.
El cantaor Àlex Silverio ( Badalona 1983 ), des de molt jove s’impregna de l’ambient de les penyes flamenques de la ciutat, assimilant els pals progressivament i amb solidesa, un cantaor que tot i la seva joventut s’atreveix amb valentia i seguretat amb els cantes més complexes del gènere. Actua en diverses ocasions a teatres de la ciutat, manté també un estret vincle amb l´Escola de Cante “La Tertulia” de Badalona.
Tomás Bellizo ( Barcelona 1987 ), es forma amb el mestre Rafael Cañizares a l´Escola Superior de Catalunya, s’introdueix de ple en el flamenc a través de diferents penyes de la ciutat acompanyant a diversos cantaors, és un guitarrista delicat, amb un gran sentit del compàs i amb un domini dels silencis que no és propi d’un tocaor de la seva edat, reservant el virtuosisme per els moments adients, donant així llibertat absoluta al cantaor/a.

1 comentari:

Anònim ha dit...

OSTRES, QUE BÉ! JA ERA HORA...
VISCA LES INNOVACIONS.