properes PROPERES ocasions !!!!

26/02 - 23:30 h. Berguedana de jazz
JORDI BONELL & JORDI FARRÉS DUET

La Berguedana comença l’any amb una altre estrena mundial.
Com a primera entrega es podrà escoltar el debut del duet format per Jordi Bonell i Jordi Farrés.
Dinou anys separen aquests dos artistes, units per la música i per aquest nou projecte que arrenca als nostres escenaris. Ambdós músics són sobradament coneguts pels habituals a les nostres sessions.
Jordi Bonell, gran mestre del jazz al nostre país, te una dilatada experiència que inicia al 70’s formant part de la mítica secta sònica, i que continua en l’actualitat.
En el seu currículum hi figuren noms com Chet Baker, Gato Perez, Chano Dominguez i molts d’altres, a banda de multitud de col·laboracions en projectes d’altres músics tant en enregistraments com en sessions en directe. Curiosament només te dos discos al seu nom: ÀNGEL BLAU i AGUA MADRE.
Jordi Farrés estudia guitarra al taller de músics i a la Berklee School of Music, i és un músic realment prolífic, donat que forma part del Raúl Reverter Quartet, La Big Band de Jazz de Terrassa, Publio Delgado Jazz Ensemble, Raynald Colom Trio, Jordi Farrés Quartet i els duets amb Joan Monné i Llibert Fortuny, als que ara cal afegir aquesta nova aventura amb el gran Jordi Bonell.El repertori estarà format per estàndards i alguns temes originals, i de ben segur satisfarà als més exigents.
Divendres 05/03 - 23:30 h. ESPECTACULAR !!!

YACINE & ORIENTAL GROOVE

EL NOTA