jonah smith EN SI DE SI

Diumenge 14 de novembre del 2010

a les 18:00 h

JONAH SMIth

JONAH SMITH veu i rhodes

ANDY STACK veus, acústica i elèctrica

DAVID SOLER pedal steel elèctric

BEN RUBIN baix

GINATS JANUSONIS bateria

Jonah Smith, pianista nord-americà de dolça veu, és un músic que et farà somriure. El seu nou disc “Lights On” que avui ens presenta, ens el descobreix com el cantautor més lluminós de la seva generació. Ni el Ryan Adams més divertit transmet tant generosament aquest positivisme.

En un dels descansos de les seves múltiples gires, Jonah torna a Brooklyn per preparar aquestes noves onze cançons. El resultat és aquest àlbum ple de matisos que defineixen una rica personalitat artística. D’una banda, Jonah es permet evocar-nos la Califòrnia on Jack Johnson va decidir deixar la taula de surf per una guitarra i de l’altra apropar-nos al Americana més contemporani que Wilco porta popularitzant mitjançant la ràdio durant els darrers quinze anys.

A primera vista, Smith es mostra com un gran artista de Folk actual, però sempre deixa clar que és capaç de portar al seu terreny influències clàssiques (en aquestes àlbum hi trobem els seus idolatrats Dylan o Van Morrison). Tot això fa que puguin gaudir d’aquest disc, des d’un fan de Tom Petty i Norah Jones fins a una noia que es consola amb Dashboard Confessional o Sunny Day Real State.

Amb una banda amb la que porta rodant els darrers dos anys, ens presentarà un show que farà que sortim de la sala amb un somriure a la boca i amb els problemes de la nostra rutina diària molt, molt lluny.

Més informació a www.myspace.com/jonahsmith i www.jonahsmith.com