des de senegal a la font

Dissabte 15 de gener 2011
Jornada Senegalesa Benèfica

Jornada temàtica aquest cop esta centrada en el país Senegalès.
En d’altres ocasions em dedicat jornades a Andalusia o el País Basc.. en aquesta ocasió però, fem una col·laboració amb una Associació Solidària, la Kasumay i tindrem la oportunitat de compartir els projectes que estan duen a terme en diferents zones del País i col·laborar de manera activa amb ells a través de la Jornada Benefica.
Començarem a les 16h de la tarda amb activitats variades, tallers de djembes, de trenes africanes , demostració de com es fa el te Senegalès i tast del mateix, posada en comú dels projectes de l’Associació Solidaria Kasumay.
A partir de les 21h hi haurà un sopar senegalès on degustarem, Yassa guinar (arròs amb pollastre i salsa), thiakri (iogurt senegalès) i per beure bissap (infusió amb suc de pinya).
Tots el beneficis aniran per l’Associcio Kasumay.
Per finalitzar la Jornada a les 23’30h hi haurà un concert del grup senegalès Djilandiang.
Podeu comprar els tiquets el mateix dia a la Font del Balç per 10 euros o be anticipats a 8 euros als següents establiments: La Font del Balç, La Ginesta, El Negre i la botiga Joana.
També si voleu o be no podeu assistir a la Jornada podeu comprar un tiquet zero per col·laborar amb l’Associació Solidària Kasumay de 5 euros, que els podreu trobar també a la Font del Balç.