3 x 3 EDUCACIÓ ESPACIAL ((()))

Dissabte 19 de març 2011 a les 18:00 h.

la gira del festival (((gargall))) arribarà a Gironella amb dues propostes molt especials :

NO PARFUM + TOIA

no parfum (gironella/berga)
http://www.myspace.com/noparfum
A mig camí entre el doom i el dark ambient, el duo que dóna vida a aquest misteriós projecte proposa fer-nos visitar el Purgatori abans d'hora. Guitarra, samplers, sintetitzadors, projeccions i altres instruments, són la base del seu so electrònic, agressiu i infernal, atmosfèric i narcòtic a parts iguals. Sens dubte, una actuació visual i sonora difícil de digerir.
toia (manresa)
El so d´un cornetto barroc, sons marins de cetacis famolencs, els grinyols d’una porta sense greix, la caiguda d’una galleda metàl·lica o, cops de martell són algunes de les atmosferes que ens apropen els manresans Toia.
En aquesta ocasió, es nodreixen de les experiències que els ofereix l’improvisació en estat pur, d’un teclat sense pedals i d’un ocell mort per intoxicació.
Toia el componen Lluis Coll i Jordi Portabella.
Coll prové de la formació de música clàssica i és cornetista professional. Al mateix temps forma part del grup de rock-pop GRIP, una banda impossible formada per altres músics de bandes com Gossos i Plouen.
Jordi Portabella prové de formació acadèmica clàssica amb oboè. Portabella s’introdueix a la música a partir de l’escolania de Montserrat. Actualment és membre del grup de rock bagenc Plouen (Plouen Catximbes).



23:30 h REMENDAOS presentació disc.
Després d’una decada de formació amb 3 discos al mercat (Remendaos - 2002, maqueta; Carrera a la luna - 2003, Divucsa i Los mandamientos de Gallape - 2006, Mass Records) i de recòrrer escenaris per tot l’estat amb artistes com ESTOPA, MUCHACHITO BOMBO INFIERNO, DELINQÜENTES, MELENDI, OJOS DE BRUJO i MACACO entre molts d’altres...
... Remendaos decideix evolucionar com a músics i compositors, i comencen un projecte conjuntament amb CHICO OCAÑA, cantant andalús dels antics MÁRTIRES DEL COMPÁS, amb un disc anomenat Canciones de mesa camilla (2010, EMI Music).
A part de la composició per a les noves cançons de Chico Ocaña, Remendaos va exercir durant 3 anys de backing band per a l’artista andalús actuant en escenaris com el palacio de Vista Alegre, Sala Village a Dublín (Irlanda), La Casa Encendida o els concerts de Ràdio 3, i en festivals de primer nivell nacional com Viñarock, Festival de Blues de Cerdanyola i Entresures entre d’altres.El grup de Sant Joan de Vilatorrada torna als seus orígens, i ho fa al GENER de 2011 amb un nou disc, una nova imatge, un nou so i moltes ganes.