del 13 al 18 de juliol (sol i terrasses)

Dimecres 13 de juliol 2011 – 20.00 h

Mr. Fantasmitü (veure myspace)


Mr. Fantasmitü

Integrant del col·lectiu de La Comunidäd, Mr. Fantasmitü dirigeix la seva principal influència envers “Chicago” i tot el que se’n deriva d’aquest gènere que porta com a carta de presentació el "jacking".


A partir d’aquí Mr. Fantasmitü desenvolupa un discurs musical combinant temes oblidats de principis dels 90 amb les últimes produccions de segells com Mathematics, Uzuri, WPH o Ostgut Ton.

Els seus sets estan marcats per una groove constant amb melodies infinites i veus de fort contingut sexual.



Dijous 14 de juliol 2011 – 22.30 h

Cargolé -Flamenc contemporani- (veure myspace)

Carlos Pérez, guitarra flamenca // Sergio Di Finizio, baix elèctric //Nando Heredia, percussions // Emiliano Gugliemino, violí // Laura Guiteras, cante // Izabel Laura, palmas i cante

Cargolé neix com un projecte on s'entrellacen el caràcter i la sensibilitat de la guitarra flamenca amb la llibertat compositiva de la música contemporània, en la recerca de crear atmosferes intimistes on l'espectador es pugui perdre entre les seves notes i harmonies.

La formació és un sextet: a la guitarra flamenca s'uneixenbaix elèctric, percussions, violí, veu i palmas.

'Semillas' és el primer disc de Cargolé:

"Dos años gestándolo con un grupo de personas y músicos increible, toda una vida de emociones resumida en 9 temas, miles de sentimientos que han ido trenzando las notas y armonías del disco, unos bonitos, otros dolorosos; escribiéndose en cientos de lugares, en Portugal, en Menorca, en Bosnia, en Croacia, en Barcelona, cruzando la península, frente al mar, bajo un árbol en el parque, bajo el sol en el campo; una silla, una guitarra, y el tiempo esperandome; y ahora un bajo, unas percusiones, un violín, las voces, las palmas... abrigando las tímidas cuerdas de la guitarra; y ahora todas esas sensaciones convertidas en flamenco, nuestra particular visión del flamenco, Flamenco Contemporáneo le llamamos. Mi primer hijo, nuestro primer disco."

Carlos "El Caracolita"


Divendres 15 de juliol 2011 – 23:00 h

Ivan Murias (veure myspace)

De nou, aquest productor barcelonès Ivan Murias presentarà una nova sessió de techno i electro combinant la música actual i la dels 90'. “New succes” és el seu últim treball de Groovys i fosques línies de baix acompanyades de melodies melancòliques i contundents bases rítmiques.

Una bona oportunitat per gaudir d’un directe digerible, ballable i molt delicat.

Diumenge 18 de juliol 2011 – 18:00 h

La Comunidäd (veure myspace)