els àngels a la font

Dijous 11 d’agost – 22:30 h

Adela, Celeste Alías & El Remendao

/bolero, fado, rumba/

Adela és el projecte conjunt de Celeste Alías (veu) i Antonio “el Remendao” (guitarra)

Tots tenim un passat. Tots tenim uns orígens. Mantenir vius el passat i els orígens és un privilegi, i Celeste Alías es permet, en el projecte Adela, deixar anar la seva vessant més autèntica, i explotar, amb Antonio “el Remendao”, el testimoni comú familiar, i dignificar-lo amb l’aval de la professionalitat que ens mostren els seus respectius currículums artístics.

Amb la força, la il·lusió i l’entusiasme intepreten cançons d’ànima i cor. Només amb la veu i la guitarra, passegen per camins i històries musicals, amb un tast de boleros, de rumbes i fins i tot un acostament al fado, amb el resultat d’un concert proper i emocionant.

Celeste Alías ha treballat sempre d’una manera constant, i amb el temps ha bastit una trajectòria de projectes molt diversos i d’apropament a estils diferents que li permeten experimentar i continuar amb el treball vocal.

Com a solista ha participat en diverses formacions, amb el resultat d’una intensa activitat concertística. A Amsterdam crea el projecte musical d’arrels mediterrànies “Rosa de Foc” amb músics de diferents nacionalitats.

El juny de 2008 participa com a solista en la Big band de l’Esmuc “Porgy and Bess”, sota la direcció de Joan Albert Amargós, i ha col.laborat en també el projecte “Ciutat”, en un duet amb el pianista Manel Camp. També ha actuat en l’acte dels Premis de Cultura de Catalunya, juntament amb el guitarrista Feliu Gasull.

http://www.myspace.com/celestealias


Divendres 12 d’agost – 23:00 h

Dj Resident

Diumenge 14 d’agost – 18:00 h

Dj Resident