SESSIÓ DE NIT // SESSIÓ DE TARDA !!

Divendres 21 d'octubre del 2011 - 23:30 hores

Benitt Ash EN CONCERT


Diumenge 23 d'octubre del 2011 - 17:30 hores




A LA BIG BOM BAND


DIVENDRES 21 ----





Benitt Ash !!

Benitt Ash és el projecte del músic i artista Oskar Benas. Un personatge peculiar i carismàtic, que tant pinta, com escriu i composa música, utilitzant el viatge i el canvi com eines per sobreviure amb un continuat renaixement. L’any 2006 hi ha una mort i aconsegueix renéixer. Envoltat de les ones a mode de cròniques del dia a dia i de la nit, d’amor caduc i desamor surrealistament perenne.
L’any 2009 veu la llum el primer àlbum físic “Casi volver a empezar”. Un disc alabat per músics, periodistes i públic, en el que no tant sols fa la música, sinó que també dissenya i dibuixa portada. Actualment Oskar Benas acompanya a la banda de Maika Makovski i ha sigut fundador de grups com Trainsalpine, Boys o The Solanos i és col·laborador habitual del conegut músic basc Fermin Muguruza des de l’any 1999.
Intentar definir a aquest músic resulta ser complicat. Humor i amor bizarro i surrealista amable de ressaca, podrien ser paraules que servirien per a delimitar per on es mou. Rere aquest nom s’amaga un univers propi que es pot descobrir al seu últim àlbum “Murciélagos saliendo de la cueva del enfermo” (Bash Produkzions 2011)-

http://www.benittash.com/




DIUMENGE 23 ----




LA BIG BOM BAND” és el nom de la Big Band de l’Escola Municipal de Música Cal Moliner de Sallent (Bages), sorgida l’any 1999 arran d’una necessitat col·lectiva de voler mostrar fora de l’escola allò que ja s’estava realitzant, de manera individual o a partir de diferents formacions, a dins.



A la Big Band s’hi apleguen els alumnes que han passat per totes les assignatures de l’escola i que troben en aquesta formació una sortida professional per iniciar-se en el món de la música.



Actualment “A LA BIG BOM BAND” és una formació estable i consolidada i ha participat en diferents esdeveniments musicals a Sallent, Manresa, Manlleu, Callús, St. Joan de Vilatorrada, Calaf, Kapfenberg (Àustria), i Groznjan (Croàcia) entre d'altres.







La formació la integren 22 músics, set saxos, cinc trombons, cinc trompetes, baix, piano, guitarra percussió i bateria, pel que no hem pogut incloure el nom de tots en aquest programa de mà.







La Big Band ha estat sempre dirigida per Josep F. Balasch (alias Pepe) i el repertori que ofereix actualment està compost per estandards de jazz, funky i salsa sobretot.