El Pau i la Maria en Concert




Dilluns, dia de Sant Esteve a les 19 h a la Font del Balç




pau i maria en concert !!




Un espectacle on podrem conèixer aquest duo de folk-pop, i les cançons del seu primer àlbum. Música i teatre es barregen, i veurem les peculiaritats i excentricitats del duo de folk-pop en català més exitós de l’any.




Un espectacle dirigit per Pep Garcia-Pascual. Amb Elia Corral i Albert Palomar com a “El Pau i la Maria”, i amb cançons composades per a l’ocasió per músics del panorama musical català independent com Helena Miquel (Élena, Delafé y las Flores Azules), Maria Rodés, IX!, Raydibaum, Toni Xuclà, Lluís Bòria (Estúpida Erikah), Agustí Bussom (ABUS), Albert Palomar i Òscar Castellà (Plouen) entre altres.



Una bona oportunitat per veure i escoltar una proposta que ja va esgotar entrades a Manresa i que va dónar unes crítiques molt i molt positives. Els protagonistes són ja coneguts dins l'escena catalana.





Per una banda Elia Corral (maria) llicenciada en Art Dramàtic a l'Institut del Teatre de Barcelona en l'especialitat d'interpretació, teatre musical.Com actriu ha estat membre fundador de la Companyia Dei Furbi, amb qui ha realitzat diversos espectacles de creació col•lectiva, a l'estil de la commedia dell'arte Scherzo, Divertimento i Tocata i fuga.





I per altra banda Albert Palomar (Pau), que ja ha pujat diverses vegades a l'escenari de la font i que és compositor, cantant i guitarrista, tocant per tot Catalunya i part de l'Estat i enregistrant un concert pel programa “Autògrafs” del Canal33. Al 2002 forma el grup Plouen. Al 2003 treuen l'EP.



El director Pep Garcia-Pascual és actor i director. Diplomat en interpretació a l’Estudi Nancy Tuñón i va completar els seus estudis a la Gaiety School of Acting de Dublín. Al teatre, ha participat a The Comedy of errors de William Shakespeare, dirigida per Kristian Marken.



Atreviu-vos a conèixer aquest duo, que promet ser una de les sensacions del panorama teatral cantat o del panorama musical teatralitzat...




Si voleu sopar amb nosaltres podeu reservar taula trucant al 938250034, la Font del Balç.