SESSIÓ DOBLE (ALCALINES)

Divendres, 18 de maig 2012 - 23:30 h

ELS IRREVERENTS OLVANESOS GRAPAT EN DIRECTE !!

Diumenge, 20 de Maig de 2012 - 19:00 h


Mú­si­ca - Pe­re Ma­llén: Veu i Gui­ta­rra // Ser­gio Ba­rez: Baix //Pau Ba­rez: Ba­te­ria

Ma­llén Trio és un pro­jec­te que neix de la vo­lun­tat de re­tre ho­me­nat­ge al gran gui­ta­rris­ta Sean Cos­te­llo, mort el 2008 als 28 anys.

A la in­ter­pre­ta­ció de les cançons de Cos­te­llo, ri­ques en to­tes les tra­di­cions del blues (des de Chica­go fins al West Coast), amb tocs ele­gants de soul i mol­ta gra­pa, a més de te­mes de ro­ck d'ar­tis­tes com Et­ta Ja­mes, Fred­die King, Otis Rush, Bo Didd­ley, All­man Brot­hers, Di­ck Da­le, John Lee Hoo­ker, De­rek Tru­cks o Ray Char­les.

Pe­re Ma­llén, ha for­mat part de di­ver­ses for­ma­cions com Bo­xets, Funky Tools, Da­vid Cas­tro, els Fitys, la Con­tra­adic­ción, Sel­va, Circ Ca­ra­va­na Ca­ba­ret, De Ca­ra a la Pa­ret i ha par­ti­ci­pat en les for­ma­cions ba­se de les Jam Ses­sions dels lo­cals més em­blemàtics de Te­rras­sa com Cross­roads, Fak­to­ria d'Arts, La Clau.

Ser­gio Ba­rez del Cue­to, ha par­ti­ci­pat com a gui­ta­rris­ta en di­ver­sos pro­jec­tes mu­si­cals en­tre els quals des­ta­ca la ban­da Càmping Jazz, Tonky Blues Band, The Blue Pep­pers i Ma­llén Trio.

Pau Ba­rez del Cue­to en­tra a for­mar part de la lle­gendària Tonky Blues Band com a ba­te­ria ofi­cial fins avui. Acom­pan­yant a di­ver­sos ar­tis­tes com Bo­ney Fields, Ja­mes Cot­ton, Buddy Guy, Char­les Pa­si i Ni­co Way­ne

Aquest con­cert ha es­tat or­ga­nit­zat con­jun­ta­ment per la Font del Balç i l'ACFB.