aquesta setmana tenim molt a explicar !!

dimecres 11 de juliol a les 20:00 h

dj de Volar synth-pop - electro- pop

www.facebook.com/lacomunidadgironella


dijous 12 de juliol a les 22:35



YOUKALIS-MÉLIÈS cine mut i música en viu www.youkalis.com

El concert de Youkalis és una fusió de diferents músiques populars d'arreu del món; una combinació de jazz, folklore llatí, simfonies clàssiques, tango i flamenc, que conformen una magistral banda sonora per als fantàstics curtmetratges del mag francès

La combinació de la màgia del cinema de Méliès amb la banda sonora d'una banda com Youkalis que busca el contacte permanent amb el públic, converteix el concert en un «feed-back» constant d'emocions. Una vetllada on la màgia de la llum i el moviment ens fa descobrir de nou l'espectacle del cinema i que, a més, ens permetrà retrobar-nos amb la imaginació i el talent de Mèliés.


Georges Méliès
(Paris, 1861-1938) va ser un dels pioners de la direcció cinematogràfica, després dels seus propis creadors, els germans Luimère. A més, gràcies als sorprenents efectes especials que va ser capaç de crear amb els rudimentaris mitjans tècnics dels primers anys del cinematògraf, es pot considerar com el fundador del gènere de la ciència ficció i el cinema fantàstic.

Méliès fou un artista polifacètic, actor, dibuixant, il·lusionista i director de cine. Fill d'un empresari del calçat, estava destinat a convertir-se en gerent de l'empresa sabatera, on treballa els primers anys en la reparació i el perfeccionament de la maquinària (on adquireix les habilitats mecàniques que posteriorment li resultarien tan útils).

El 1896, només quatre mesos després que els germans Lumière fessin la presentació del cinematògraf i amb un aparell contruït per ell mateix, projecta la seva primera pel·lícula. A partir d'aquest moment, el seu estil evoluciona ràpidament i comença a crear pel·lícules semblants als seus espectacles d'il·lusionisme. En total, la seva obra inclou al voltant de 500 pel·lícules.


divendres 13 a les 23:00 h


pd tamarit rumba-folk-galàctica


diumenge 15 a les 18:00 h

dj ravingman dubstep-wonky-dub