BRIDGES TRIO + DAVID SOLER


Divendres 22 de març de 2013 23:30

BRIDGES TRIO
+DAVID SOLER
GUILLEM CALLEJON guitarra 
DIMAS CORBERA baix 
ALFONS BERTRAN bateria 
DAVID SOLER guitarra i pedal steel guitar


Després de dos anys de camí amb Bridges, durant els quals el grup ha actuat a diferents festivals de jazz i clubs d'arreu del país, aconseguint molt bones crítiques, ara el grup presenta el nou treball Mans, editat amb Quadrant Records, i que incorpora la col·laboració del músic de renom internacional David Soler. Ell és guitarrista i també toca el pedal steel guitar, fet que aporta una sonoritat totalment nova al grup.
El material que es presenta al disc Mans també experimenta un gir respecte el primer treball enregistrat. Hi podrem identificar música amb sonoritats pròximes a la música popular americana i el country, això sí, amb el segell de Bridges, banyats sempre d'un color jazzístic i amb la llibertat pròpia de les músiques improvisades.
La formació Bridges ha estat nominada com a "Millor nova proposta de l'any 2010" per la revista Jaç, del Grup Enderrock. També ha estat seleccionada per formar part del disc recopilatori Jazz from Catalonia, que edita l'ICIC cada any i que té repercussió internacional.
Per a més informació, fotografies i descàrregues consulteu: www.bridgestrio.com
Si voleu venir a sopar amb nosaltres podeu encarregar taula trucant al 93 8250034.