TOMÀS

Concert de Flamenc a càrrec de Tomàs Lorenzo Quintet
Música
ACFB

Dissabte, 14 de Desembre de 2013 -  23:30h



Tomàs Lorenzo ens acompanyarà la nit del dissabte 14 de Desembre a la Font del Balç.

Deixeble dels germans Cañizares, els quals han tingut i tenen un paper importantíssim en la guitarra flamenca a Catalunya. Amb un bagatge més que important tot i la seva joventut, havent participat en l´espectacle “De Carmen” (ballant a la sorra) al teatre Goya, dedicat a la Bailaora Catalana del Somorrostro Carmen Amaya i creat i dirigit per Marta Rovira.  Juan Gómez “Chicuelo”  l´apadrina per ser el guitarrista de l´orquestra de la banda sonora de la pel.lícula “Blancanieves” dirigida per Pablo Berger i guanyadora de 10 Goyas.

Però Tomàs Lorenzo ve amb un projecte propi sota el braç, interpretat a l´auditori de Barcelona  el mes de juny amb una eficàcia i una delicadesa abrumadora, sent així un èxit rotund de la crítica, podrem descobrir doncs un guitarrista sensible, amb una musicalitat excepcional i amb un repertori que no pot ser més flamenc.

Hem de dir que l´acompanyaran per a la cita,  l´Agustí Espín , en David Domínguez, en Carlos Caro i el Salaíto, referents tots ells en l´escena flamenca actual del nostre país.

 
- Tomàs Lorenzo:  Guitarra flamenca


- Carlos Caro:  Violí


- Agustí Espín:  Baix elèctric


- David Domínguez:  Percussions


- José Antonio Martín “Salao”:  Cante





Aquest concert és organitzat per l'acfb, la bdejazz i la Font del Balç.

Més informació:

http://www.tomaslorenzo.com/

http://www.tomaslorenzo.com/video/tomas-lorenzo-colombianas