ARMONIQUES NUIT


dijous, 8 d'agost 2013

Cumellas & Talavera Band (blues, country, jazz)
blues/country/jazz


Joan Pau Cumellas i Miguel Talavera, coneguts per la seva carrera com a duo, lideren aquest quartet elèctric carregat d'energia. Els acompanyen dos grans mestres del baix i la bateria, Ramon Vagué i Pere Foved respectivament, la base ferma on harmònica i guitarra despleguen a plaer el seu arsenal sonor. Sigui interpretant les seves pròpies composicions com altres peces de blues i jazz. El seu és un so acurat i contundent alhora. Jugant amb arranjaments moderns, els músics interactuen constantment creant un conjunt sonor que va més enllà del clàssic quartet de blues.

Cumellas i Talavera, com els seus acompanyants, actuen des de fa anys en festival i esdeveniments musicals de primer nivell arreu d'Europa. Igualment, col·laboren habitualment amb artistes reconeguts i tenen una llarga experiència com a mestres dels seus respectius instruments.

Actualment presenten el cd Rollin' and tumblin', on 14 temes, la majoria composicions pròpies originals mostren el talent d'aquests dos intèrprets. Un disc que gira entorn del blues, però que trepitja terrenys on l'harmònica i la guitarra són benvinguts.
Cançons amb aires de pantà de Louisiana, ritmes de shuffle i talls de booggie contundent combinen amb peces melòdiques que flirtegen amb el jazz, la rumba o la música irlandesa. Rodant i girant amb el llenguatge singular dels artistes que han caminat per tota mena de terrenys i begut en diversitat de fonts.

Joan Pau Cumellas: harmònica i veu
Miguel Talavera: guitarra, dobro i veu
Ramon Vagué: baix
Pere Foved: bateria

web:

vídeos:
http://www.youtube.com/watch?v=lDi9RrIfJ8w (Festival Jazz de Terrassa 2011)
http://www.youtube.com/watch?v=LKqmivAF3Cc (Festival blues Zizurkil 2013)

a duo:
http://www.youtube.com/watch?v=-lAnPfgMBes (pas dixie, festival Al Ras 2012)
http://www.youtube.com/watch?v=V7GwZHz6xO4 (bare ass booggie, festival Al Ras 2012)

audio nou cd:

contacte:
jpcume@gmail.com 677616620

facebook:
https://www.facebook.com/joanpau.cumellas