EN ESSÈNCIA !!!!!


Dimecres 28 d'agost 2013 -  22:30

TOM PRINCIPATO & AMADEU CASAS

Tom Principato ha passat els últims 40 anys com a guitarrista i cantant amb seu a la seva ciutat natal de Washington, DC En la dècada de 1970, Tom va ser líder de la central elèctrica llegendària banda, una costa phenomenem Aquest que va llançar un àlbum "Night Life" a les bones crítiques . Tom també va passar una temporada un any amb Geoff Muldaur i va gravar un àlbum "No està borratxo" (Hannibal / Island Records 1980), amb la banda de Geoff Muldaur i els seus mals elements de suport que va incloure Andy Stein (Asleep At The Wheel), "Feu clic aquí per comprar en ZptdudaMusic.Com.Mark Kazanoff (Earl King) i Sarah Brown (Lou Ann Barton).

Partners In Crime Tom també ha fet breus períodes amb diversos artistes, incloent Billy preus i el Rhythm Band Keystone, Big Mama Thornton, Sunnyland Slim, James Montgomery, i un grup anomenat The Assassins amb Jimmy Thackery, ex guiatrist amb The Nighthawks. Tom apareix en dos àlbums amb els assassins, "sense antecedents" (1986) i "Partners in Crime" (1987), que va guanyar un "Premi Wammy".
El 1984 Tom va començar una carrera en solitari, sobretot de gravar un disc en directe amb el difunt Washington llegendari guitarrista Danny Gatton titulat "Blazing Telecaster". Aquest àlbum va ser considerat per l'Acadèmia Nacional d'Arts i Ciències discogràfiques (NARAS) per a una nominació al Grammy. Feu clic aquí per comprar en ZptdudaMusic.Com