Els Strombers deixen la FM molt amunt

Fontbalceros, Gironellencs i tots els que heu passat per la festa major!! Com va la resaca?? Anit, els Strombers van acabar amb una festa major que serà recordada per l'assistència espectacular de gent amb ganes de gresca (ahir més de 2000 persones), i el nivell dels actes organitzats! La festa ha estat llarga tots els dies, moltissimes felicitats als que heu fet vuitens de final, quarts, semis i la final d'ahir diumenge nit!! Cal recordar que alguns s'han quedat a les semis!!
El concert dels Strombers va sorprendre a tothom per l'afluència de públic i alhora per les ganes de ballaruca. Strombers va fer un respàs extens a la seva discografia, i va fer que ningú es quedés quiet i anés dançant al ritme de la musica de mestissatge, rumbera, folk i pop del conjunt del bages. Els temes més ballats van ser la Nit de Sant joan i la popular Mercè (...ai maria mercè mercedites, i ara que hem de fer???), així com també atres temes com En el coche de Manolo, El meu Poble, La Calle Caramelo, Cuba, Chíngale o Verdadero. L'actuació va comptar amb la col·laboració del Sec, que va cantar un parell de temes ( Ojos de un niño, ...?). Podeu sentir els temes d'Strombers aquí
La nit va acabar com cada nit amb la Comunidad esperant la sortida del sol.
Sens cap mena de dubte, la Festa Major ha estat un èxit i es consolida com la segona festa berguedana per excel·lència després de la Patum (tema interpretat també pels Strombers), i com la festa major de referència del Berguedà i comarques veïnes!!
Comenteu la vostra història!