Esnea Beltza rebenten el Balç!!

La nit d'ahir, tot i la pluja que va retardar l'inici del concert dels Esnea Beltza no va deixar a ningú insatisfet, el concert dels bascos va fer que la gent, després de les 4 gotes caigudes, tornes a agafar el ritme i comences a moure's al sò de la musica, una base estandard de musica cantada amb basc acompanyada per la ritmicitat d'un diskjoquei que van fer les delicies dels assistents, certament la moguda i festa que van portar els Esnea Beltza va ser espectacular i tothom s'ho va pasar d'allò més bé!! Gent vinguda d'arreu, de tota la comarca i comarques veïnes, com la gent d'Artés que no ha fallat cap nit!!
Esperem poder fer un recull de fotos de tota la festa major, enviau-les al mail i farem un album!!!
El sol avui, després de l'eclipsi solar ha sortit més d'hora que mai, i ha agafat a tothom encar movent l'esquelet de la mà de la comunidad...haurem de demanar a l'ajuntament que l'any que ve faci sortir el sol més tard!
COMENTEU LES NOTICIES!!!
I aquesta nit...després de fer els vuitens de final, els quarts, i les semis d'ahir....els que encara estiguin vius....cap a la final amb els Strombers!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que no va ser així, no tothom va gaudir am els bascos, almenys jo no en vaig gaudir gens, i crec que la meva opinió és compartida per un bon nombre de persones. Però be, la festa major ja ha passat, per mi ha estat la festa major més fluixa dels últims anys, però ja i va, no sempre pot agradar a tothom, aquest any m'ha tocat a mi, un altre any no agradarà, potser, als qui van disfrutar de valent amb els Esnea Beltza. Per cert el mestissatge dels Nour tampoc va ser gaire interessant, des del meu punt de vista, potser també va influïr el fet que sonés baix, no ho ser tampoc, però crec que no eren del nivell per tocar en una festa major.

Gràcies, i salut. Coma.

la Font ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
la Font ha dit...

Moltes gràcies Coma per entrar al blog i publicar la teva opinió. Al Blog totes les OPINIONS HI SÓN BENVINGUDES i HI TENEN LLOC, a més tant explicatives com la teva.
Animem a tothom a que deixi el seu comentari també!

Unknown ha dit...

jo crec que era un cartellàs!!!
i més coneixent el pressupost de tot plegat!!
Sort que els músics es van implicar... i la qualitat dels músics, jo crec que contrastada.
L'altra cosa és l'estil de cadascú!
Nour, per a mi, innoven i arrisquen en sonoritats que encara no estem molt acostumats.. a mí em fascinen!!
Esne Beltza, una formació que ha fet la volta al món amb el Fermín Muguruza, ja és una garantia i un luxe. Músics que gaudeixen i s'ho passen molt bé tocant...
Una abraçada a la gent de La font del Balç!
Com puc enviar fotos...??

la Font ha dit...

Per enviar fotos, podeu fer-ho mitjançant el mail a lafontdelbalc@gmail.com
GRACIES!!!