Festa Major 2008, recull fotos i videos

Hola, podeu enviar tots els videos i fotos que hagueu fet de tots els actes de la festa major a l'email de la Font lafontdelbalc@gmail.com ?? Aixi fem un album perque el pugui veure tothom!
Merci i esperem les vostres col·laboracions!!!

Els Strombers deixen la FM molt amunt

Fontbalceros, Gironellencs i tots els que heu passat per la festa major!! Com va la resaca?? Anit, els Strombers van acabar amb una festa major que serà recordada per l'assistència espectacular de gent amb ganes de gresca (ahir més de 2000 persones), i el nivell dels actes organitzats! La festa ha estat llarga tots els dies, moltissimes felicitats als que heu fet vuitens de final, quarts, semis i la final d'ahir diumenge nit!! Cal recordar que alguns s'han quedat a les semis!!
El concert dels Strombers va sorprendre a tothom per l'afluència de públic i alhora per les ganes de ballaruca. Strombers va fer un respàs extens a la seva discografia, i va fer que ningú es quedés quiet i anés dançant al ritme de la musica de mestissatge, rumbera, folk i pop del conjunt del bages. Els temes més ballats van ser la Nit de Sant joan i la popular Mercè (...ai maria mercè mercedites, i ara que hem de fer???), així com també atres temes com En el coche de Manolo, El meu Poble, La Calle Caramelo, Cuba, Chíngale o Verdadero. L'actuació va comptar amb la col·laboració del Sec, que va cantar un parell de temes ( Ojos de un niño, ...?). Podeu sentir els temes d'Strombers aquí
La nit va acabar com cada nit amb la Comunidad esperant la sortida del sol.
Sens cap mena de dubte, la Festa Major ha estat un èxit i es consolida com la segona festa berguedana per excel·lència després de la Patum (tema interpretat també pels Strombers), i com la festa major de referència del Berguedà i comarques veïnes!!
Comenteu la vostra història!

Esnea Beltza rebenten el Balç!!

La nit d'ahir, tot i la pluja que va retardar l'inici del concert dels Esnea Beltza no va deixar a ningú insatisfet, el concert dels bascos va fer que la gent, després de les 4 gotes caigudes, tornes a agafar el ritme i comences a moure's al sò de la musica, una base estandard de musica cantada amb basc acompanyada per la ritmicitat d'un diskjoquei que van fer les delicies dels assistents, certament la moguda i festa que van portar els Esnea Beltza va ser espectacular i tothom s'ho va pasar d'allò més bé!! Gent vinguda d'arreu, de tota la comarca i comarques veïnes, com la gent d'Artés que no ha fallat cap nit!!
Esperem poder fer un recull de fotos de tota la festa major, enviau-les al mail i farem un album!!!
El sol avui, després de l'eclipsi solar ha sortit més d'hora que mai, i ha agafat a tothom encar movent l'esquelet de la mà de la comunidad...haurem de demanar a l'ajuntament que l'any que ve faci sortir el sol més tard!
COMENTEU LES NOTICIES!!!
I aquesta nit...després de fer els vuitens de final, els quarts, i les semis d'ahir....els que encara estiguin vius....cap a la final amb els Strombers!!

Els Gangband posen de peu la Festa Major!

La primera nit de barraques no va decebre a ningú, i ja els dkapitors van començara escalfar la nit, va ser però amb Gangband quan la nit va tocar sostre...la banda de versions gironellenca, va repasar clasics de tots els temps, des de Europe, Scorpions, Rolling stones, Queen, Reincidentes... sense deixar-ne cap. Es va notar el treball d'assaig rera cada tema, i un public entregat va acabar desmadrant-se amb els dos darrers temes de Rage against de machine....la ultima cançó va ser per el No hay tregua...que va acabar de fer saltar la gran quantitat de públic assistent. Sense cap mena de dubte, el d'ahir va ser un concert que marca un punt d'inflexió en la carrera musical dels Gangband, i va ser alhora, el millor tret de sortida possible a aquesta festa major...!
Els més festeros han vist ha sortir el sol de la mà de la comunidad.
Cordeu-vos bé els cinturons, que avui arriben els Esnea Beltza...!!

FESTA MAJOR 2008

Hola a tots, la festa major de gironella ja és aquí. Per avui divendres, sopar popular organitzat per La Fona i després en comitiva cap a les barraques de la Font, grups locals amb Gangband, Dkapitors, lared bencase, i per acabar la nit i esperar la sortida del sol...la Comunidad!
Per demà dissabte, a part de totes les activitats durant el dia, a la nit, a la zona de barraques Mabe'l, Nour...i el concert espectacular dels músics de la banda de Fermin Muguruza, ESNEA BELTZA...que ja van reventar la font aquest hivern per la festa basca. S'assegura la festa, la ballaruca i l'ambientillu amb els bascos d'Esnea Beltza. Per tancar la nit DJ de volar.
I finalment, diumenge (novament a part de tots els actes populars), tocaran a barraques els Sweet Hangover, i els coneguts arreu dels països catalans Strombers! Festa fins que surti el sol amb la Comunidäd presentant I'm not a Dj...


QUE MÉS VOLEU?????

Vermú enceta la Festa Major 2008!!

La festa major 2008 va donar ahir el primer tret de sortida amb un aperitiu realment espectacular per a tots aquells amants de la música, amb un concert a La font del duet acoustic gironellenc Vermú (clique-hi per a veure la seva web, l'agenda de bolos...) amb el Sec i el Guillem a les guitarres i veus. La tronada d'estiu que va caure una estoneta abans de l'inici del concert, no va fer que la gent es quedés a casa i la Font va quedar novament petita per enèssima vegada en aquest estiu 2008. Com sempre, Vermú ens va oferir la seva versió de cançons mítiques de les dècades dels 70, 80 i 90's, amb un toc personal de qualitat que fan de les seves vetllades quelcom més espectacular. Ahir però, van fer la presentació de 5 nous temes, que van tocar per primera vegada i en exclusiva a la Font i que a partir d'ara formaran part del seu set list. Aquest cinc nou temes, van ser la mítica Creep de Radiohead, Take it easy dels Eagles acompanyada en tot moment a coro pel public, Ramblin' Man dels mítics Allman Brothers, així com també una versió de No em toquis la pampa de l'adrià Puntí, i la presentació en públic de la versió del Money for Nothing dels Dire Straits que va acabar emocionant encara més el públic!!

Festa major!!!

Aquest vespre arranca la festa major amb un concert a la font amb els Vermú, en format acústic!!
Demà us posem al dia de tots els actes i concertillos a les barraques de la Font
Us hi esperem!!!

Fotos Varies dels Concerts

Hola a tots, i moltes gràcies a l'antonia, el Juanjo, la Noelia, el Franco, el Joan Garcia...i tots els que ens feu arribar fotos de les activitats que anem fent a la Font. Entre tots anem donant color al blog, no pareu d'enviar-nos coses!!
Podeu veure imatges dels concert del Feliu EVntura, de la Beth i de la Mayka Makosky en les noticies anterios o bé clicant aquí , que us enllaça amb els albums públics que estem fent gràcies a tot el material que ens aneu enviant!!!

Mayka i l'escenari central

Els que ahir vam ser a la Font varem acabar de patir la onada d'aire calent del Sahara amb un bon concert de la Mayka Makousky i la seva banda. L'escenari va ser muntat al mig de la pista i la Mayka tenia tres micros per anar-se apropant a la gent! La gent mica en mica va anar entrant en sitonia i la ronda de bisos va acabar amb aplaudiments prolongats. Mayka Makouvsky considerada com la nova musa de l'underground per la premsa especialitzada, després de fer una multitud de concerts desendollada va decidir equilibrar la balança del folk i el punk amb el seu nou treball,demostrant novament aquesta furia que retenen les seves cançons i apasionades interpretacions com vam tenir anit a la Font del Balç. Ella no va estar sola, acompanyada en varies cançons per la seva banda fent un punk ensucrat enganxós.

Us deixem un link, on al final de l'article trobareu un enllaç per a descarregar-vos complet el seu disc Kraj So Koferot

Fotos Concert de la Beth




Gent, us deixem fotos del concert de la Beth que va fer el Franco Fenoglio i que ens ha fet arribar a l'email de la Font. No dubteu a fer-nos arribar els vostres comentaris, aportacions, escrits, fotos o videos!!!

Per a veure les fotos del concert de la beth, clickeu AQUÍ

Així mateix, el Franco EFnoglio ens envia un link per poder escoltar la primera canço que la Beth va tocar a la Font del Balç, per a sentir-la, cliqueu AQUÍ


I...altanto que s'acosta Festa Major!

Mayka Makovsky, no us els perdeu!!


Hola Fontbalceros, la campanya d'estiu segueix moguda, dijous passat vam tenir el concert de la Beth amb més de 900 persones, un concert acustic on la Beth va omplir als aires amb la seva veu trencada i harmònica a la vegada, acompanyada per una guitarra. Esperem que disfrutessiu moltíssim del concert, per a nosaltres va ser una alegria veure tanta gent a la Font!!

Us recordem que dijous que ve tindrem concert de Mayka Makousky, us deixem aqui un video en acustic i un altre aqui tal i com la veurem a la Font, amb la banda al complet amb el videoclip del tema "when the wind blows",
no dubteu en venir a la Font a moure l'esquelet!!!

Estigueu atents a les novetats....que la fsta major ja treu l'orella!!!