Les altres cares de la moneda

Dimecres 8 d’agost de 2012 -20:00 h.

De Dives i altres Lords.

L’artista multidisciplinari i director artístic de konventpuntzero Pep Espelt, com a Dj, homenatjarà a les veus femenines referents de finals de segle. Algunes dones que el pas del temps les col·locarà al pedestal de les ànimes musicals, però encara resten a l’ombra d’un cercle massa comercial per encaixar-les al lloc merescut. Petites perles de la mà de Reines Prochaine, Portishead, Cocorosie, Garbage, Madredeus, entre altres.

A la vegada, també s’intercalaran altres referències musicals dels senyors Lords que van tancar els anys 90. Es tractarà de treure la pols als temes més pausats de grups com Smashing Pumpkins, Jane's Addiction, Sigur Ros...

Una sessió molt musical, poc ballable, suau i molt especial per degustar de la música i de l’entorn que ofereix la Font del Balç.


Dijous 9 d’agost de 2012 -22:30 h



ROGER BLÀVIA

RHYTHM COMPLICITY

JORDI BONELL guitarres

RAYNALD COLOM trompeta i teclat

EDUARDO PENZ “DUDU” baix elèctric

ROGER BLÀVIA percussió i veus

Aquesta vegada el ROGER BLÀVIA ens presenta el seu segon treball discogràfic “RHYTHM COMPLICITY” al costat de tres grans músics, que al llarg de la seva trajectòria han estat còmplices dels seus projectes personals i també d’aquest últim. En aquest nou disc hi trobem temes originals i composicions d’altres músics, que han estat referents pel ROGER. El seu contingut és doncs càlid i espontani. Hi ha improvisació, força i molt ritme, també colorisme sonor i, és clar, complicitat. Complicitat per crear situacions i climes vius. Sempre passant pel sedàs de la pròpia visió de cadascun dels integrants d’aquest grup.

Divendres 10 d’agost de 2012 -22:30 h

DJ

Diumenge 12 d’agost de 2012 -18:00 h

DJ. Brozza

No és la primera vegada que el manresà aterra sonòricament per terres berguedanes. S'ha pogut escoltar al festival (((gargall))) i en altres ocasions ja a la Font del Balç. La seva platina està força oberta a cobrir tots els pals, però per aquesta ocasió ens oferirà directament indie-electro.

Brozza és part pensant del festival manrusionica de Manresa i tant se l'ha pogut veure davant, com darrera dels escenaris.