NO ÉS BOIG QUI A CASA TORNA

Dijous 23 d’agost de 2012 -22:30 h

MICROGUAGUA

Banda multicultural sorgida al Raval el 2006. El seu so original 'mediterranean reggae-dub' és fruit
de les influències de tots els seus membres. Els seus músics amb influència multicultural fan unes músiques i sons que anomenen “mediterranean reggae-dub”.

Voltant pels carrers de Barcelona es guanyen al públic amb un format acústic fresc, despreocupat i desbordant energia positiva.

L’experciència acumulada pels carrers, concerts i tours, afegida a la pressió del públic per obtenir matèria sonora els porta a editar varis CD’s Rootside, Barrio Santo i Kasba Music. La seva professionalitat és tanta que MTV, TVE i TV3 emeten documentals de la seva música i actuacions.

Inicien gires per Europa i Espanya però sense oblidar les seves arrels de carrer. En el 2010 fan més de 60 concerts oficials, 15.000 CD’s venuts, dues gires internacionals, participen en Artistas en Ruta de AIE, obtenen el 1er. premi en el Strassen Musik Festival de Ludwigsburg a Alemanya i actuen en els festivals d’Etnival, Esperanzah, Rototom Sunsplash compartint escenari amb Morcheeba, La Pegatina i Che Sudaka.



Dissabte 25 d'agost de 2012 - 23:00 h

dj BZZZBIP - TORNA PER MOSTRAR-HO DE NOU !!! -
Bzzzbip és el projecte sonor d'Antònia Folguera, la qual s’autodefineix com a aventurera multimèdia. Els seus sets electrònics resumeixen la capacitat evocador que té la música electrònica del segle XXI. Al mateix temps, es tracta d’una proposta sofisticada, molt cuidada, d’una atmosfera profunda i hipnòtica.
És una ocasió de luxe escoltar a Bzzzbip. Hi ha moltes raons per fer-ho, femenina, especial, delicada, intel·ligent,... Folguera reuneix tots els qualificatius que fa que deixi molt alt el llistó.

NO US HO DEIXEU ESCAPAR

Diumenge 26 d'agost de 2012 - 18:00 h

PD TAMARIT

Personatge popular i gran. Una gran dosi de llum i bona música catalana, actual i recuperada de les profunditats. Amb color, so i alegria que és impossible evitar passar-ho bé.