DUDU + SOM CALLU


Divendres, 19 d'Abril de 2013 - 23:30 h.

DUDU

Escèni­ques -
Es­pec­ta­cle de clown ges­tual on el Du­du ens en­din­sa en el seu món poe­tic, on tot és pos­si­ble i on la fron­te­ra en­tre la reali­tat i el som­ni es­de­vé una lí­nia in­vi­si­ble.


Amb el fil de l'hu­mor més hi­la­rant s'anirant tei­xint tot de pe­daços d'històries su­rrea­lis­tes que, tre­na­des amb tocs d'im­pro­vit­za­ció i pe­tits jocs amb el pú­blic, con­for­ma­ran un ta­pís màgic que ens trans­por­tarà pels in­drets més recòndits de la ima­gi­na­ció.


L’Eduard Ar­na­lot, en Du­du, co­mença a fer el pa­llas­so de ma­ne­ra na­tu­ral ja des de ben pe­tit. Ai­xí que més tard, per do­nar-li for­ma a les se­va in­ven­ti­va, es for­ma amb pro­fes­sio­nals del clown i del mim com Eric de Bont, John Da­vid­son, Mos­he Cohen, Johnny Mel­vi­ne o Da­vid Gol, en­tre d’al­tres.. Cal­ma és un es­pec­ta­cle ges­tual de clown i mim di­ri­git als adults. Po­deu tro­bar més in­for­ma­ció a la web de Du­du Ar­na­lot.


Si­nop­si:


Tic-tac, tic-tac. No po­dem arri­bar tard, ja ho diuen els ma­leïts bitllets de tren. Però en Du­du no­més lle­geix de tant en tant i , per des­com­ptat, mai la lle­tra pe­ti­ta. Ai­xí que a ve­ga­des perd un avió, les claus o, un tren. tic- tac, tic- tac. Co­rre­dis­ses, ner­vis, un xiu­let que s’allun­ya, con­fu­sió ¡cal­ma!


El tren se’n va, el si­len­ci en­vaeix l’an­da­na. Ara no­més res­ta es­pe­rar el pròxim com­boi, tic- tac, tic- tac, i de l’es­pe­ra, avo­rri­ment; i de l’avo­rri­ment, fan­ta­sia. Per­so­nat­ges i si­tua­cions ima­gi­na­ries pre­nen vi­da, de la ma­le­ta bro­ten móns oní­rics i del re­llot­ge de l’es­ta­ció tic- tac, tic- tac.

Dissabte, 20 d'Abril de 2013 - 23:30 h.

SOM CALIU

Rumba Catalana !!