FLAMENC I VENES !!!


Divendres, 12 d'abril 2013 

VUDÚ TEATRE - http://www.vuduteatro.com


Dissabte, 13 d'Abril 2013 - 23:30 h


L'acfb us con­vi­da a una vetlla­da de fla­menc amb Isa­bel Ri­ve­ra (al bai­le), acom­pan­ya­da de Cris­ti­na Ló­pez i An­na Co­lom (al can­te) i Paul Bo­sau­der (al to­que), el pro­per dis­sab­te dia 13 d'abril de 2013 a la Font del Balç.
   
Isa­bel Ri­ve­ra, (Ba­da­lo­na, 1978), creix en­vol­ta­da en l'am­bient fla­menc d'una de les pen­yes fla­men­ques més an­ti­gues de Ca­ta­lun­ya, la pen­ya Juan de Ar­cos, i a par­tir d'aquí co­mença a ba­llar amb no­més cinc anys de la mà de la fa­mí­lia Agui­le­ra i pos­te­rior­ment amb Ro­cio Ar­tea­ga. L'any 1991 co­mença a es­tu­diar dan­sa clàssi­ca a l'es­co­la de Jo­sé de la Ve­ga a Bar­ce­lo­na per com­ple­men­tar la se­va for­ma­ció acadèmi­ca.
  
Ol­ga Pe­ri­cet, Is­rael Gal­ván, Be­lén Ma­ya, La Cha­na, en­tre al­tres, han im­par­tit co­nei­xe­ment tam­bé a la jo­ve bai­lao­ra del Be­sós. De ben se­gur Isa­bel Ri­ve­ra ens acos­tarà l'es­cal­for de la fo­gue­ra del bai­le, un bai­le ex­pres­siu amb mol­ta força i so­bre­tot amb mol­ta ve­ri­tat.
  
Cris­ti­na Ló­pez i An­na Co­lom són un clar exem­ple que a Ca­ta­lun­ya el Can­te està molt viu en les ge­ne­ra­cions jo­ves, dues can­tao­res que men­tre realit­zen els seus es­tu­dis a l'Es­co­la Su­pe­rior de Ca­ta­lun­ya ja són aban­de­ra­des per May­te Mar­tin al ci­cle "Sa­via Nue­va" i en l'es­pec­ta­cle d'Al­ba Gue­rre­ro "Po­li­fo­nia Jon­da", aquest úl­tim pre­sen­tat al fes­ti­val de fla­menc de Ciu­tat Ve­lla. Dues can­tao­res per des­co­brir i dis­fru­tar.

L'es­cu­der Paul Bo­sau­der, "To­caor", nou ze­landès i d'ori­gen li­banès serà l'en­ca­rre­gat d'em­bol­ca­llar la nit, un gui­ta­rris­ta serè, sen­si­ble i amb una ca­pa­ci­tat in­ter­pre­ta­ti­va de­li­ca­da.