del 30 de juliol al 3 d'agost

dijous - 30 juliol - 22:30 h.
ROGER MAS

sis discos, diversos premis rebuts per cada nou treball i l’ampli reconeixement de la crítica el converteixen en una figura de la cançó. La seva música està inspirada en tres pilars: les músiques modernes, la d’arrel i els sons ancestrals del món. En les seves lletres mescla la llengua del carrer, la literària i els parlars que es van perdent. Se l’ha considerat “la veu més bonica que ha donat mai la cançó catalana” (Mingus B. Formentor, La Vanguardia) i en els últims temps està actuant en països com Cuba, Itàlia o Brasil.

Roger Mas, cantautor, és “La veu més bonica que ha donat la cançó catalana” segons Mingus B. Formentor, crític musical de La Vanguardia.
En el seu sisè àlbum, Les Cançons Tel·lúriques, Roger Mas aconsegueix una barreja de tradició catalana amb unes línies “minimal” de guitarra-blues connectades amb la tradició dels ragas hindús i els cants amb harmònics de la tradició oriental. El resultat és una col·lecció de cançons pròpies, cançons tradicionals i poemes musicats de l'últim llibre de Jacint Verdaguer, “AL Cel”.
INFORMACIÓ DESTACADA: El seu anterior àlbum “Mística Domèstica” (2005) va aconseguir diversos importants premis en el 2006: • Premi Altaveu en el seu 18ª Edició, el més prestigiós a Catalunya per a la Cançó d’Autor. • Premi Enderrock com a millor àlbum de Cançó d'Autor de Catalunya. • Premi ARC com millor àlbum de World Music de Catalunya.

http://www.myspace.com/rogermas
http://www.rogermas.net/

divendres 31/juliol 22:00 h.

dissabte - 01/agost 22:00 h.

diumenge - 02/agost 22:00 h.

JAZZ CLUB CAP DE SETMANA
Jazz i sopars amb JUMBO TIME