del 8 al 12 de juliol'09 font del balç

dimecres 08/JUL

20:00 h.


MR. FANTASMITÜ

http://www.myspace.com/lacomunidadgironella


dijous 09/JUL 22:30 h.

KIBOR – (quartet acústic de so cubà / rumba / reagge)

Quartet acústic format l'estiu de 2.008 per els 4 components que es van ajuntar perquè tenien ganes de crear un grup de formació reduïda amb la clara intenció de tocar un repertori de temes ballables i festius, bàsicament propi amb alguna versió d'algun clàssic del son cubano i alguns d'altres que els i puguin venir de gust. La seva sonoritat s'acosta a la música llatina però en alguna de les seves cançons també es poden apreciar alguns tocs de música mediterrània i algunes pinzellades de blues.

Sami Vergés - Guitarra i VeuIvan Vergés - Tres i CorsIu Buixader - Contrabaix i Cors David Viñolas - Percussió i Cors

http://www.myspace.com/bandakibor


divendres 10/JUL 24:00 h.

NITSER (Underhits BCN)

Les influències del dj Nitser provenen d’una gran quantitat d’estils musicals, des del pop al dub, passant per l’electrònica facturades en llocs com Detroit o Alemània, país que ha visitat diverses ocasions degut a la seva devoció per l’escena germànica. Nitser ha visitat importants sales com Begood, Zac Club, Becool o Jazzroom (la Cova del Drac), compartint cabina amb artistes tant de renom nacional com internacional.

http://www.myspace.com/nitser


dissabte 11/JUL - 19.30 h.

- MEMORIAL MARÇAL – (berguedana de jazz)

RAMON ESCALÉ LATIN REUNION

Aquest grup, format a l’hivern del 2008, reuneix a sis músics d’àmplia trajectòria i experiència musicals, que es caracteritzen per una contrastada versatilitat en molt diferents terrenys.Els temes són originals d’en Ramon, hi trobarem “hits” de la Big Latin Band adaptats a formació petita i d’altres de recent creació com propostes originals dels seus últims treballs, el grup versiona sota el seu prisma aquests temes en una interpretació directa i contundent.El nom del projecte, Latin Reunion, fa referència al punt de partença de les evolucions del sextet que deixen molt clar on s’inspiren per arrencar la seva música, però al mateix temps, la pròpia indefinició del nom, deixa marge a evolucions cap a diferents territoris conceptuals.Es tracta en resum, d’una formació que fa música “calenta” sense massa concessions a l’especulació, amb un so rotund, i un poderós “groove”.A l’any de la mort del Marçal, iniciem un memorial amb vocació de continuïtat. De moment amb un concert al més pur estil latin, com no podia ser d’altra manera. Després de l’estiu, i gràcies a la col•laboració amb les escoles de música, donarem espai als alumnes locals per tal que puguin compartir escenari amb músics de prestigi reconegut.

Jaume Maristany Saxo i flauta Juan de Diego Trompeta Ramon Escalé Piano Ignasi Zamora Baix elèctric Vicenç Solé Conga Alex Ventura Bateria.

diumenge 12/JUL 17:00 h.

LA COMUNIDÄD + DJ CHAMAN