gospel i dj resident

02/JUL - DIJOUS 22:30 H.
LESS IS MORE - (gospel)


Jordi Miquel Vidal_veu
Laia Badrenas_veu
Anna Serra_veu
Enric Mieza_veu i teclats
Joan Miranda_teclats
Xevi Camp_bateria
Jordi Blanes ‘Petit’_baix i guitarra


El grup, que originalment es presenta en format de quartet està format per 4 veus provinents de la formació manresana Esclat Gospel Singers, dirigida per Ramon Escalé i pionera en aquest gènere a Catalunya. Des de fa més d’un any, però, el grup s’amplia en ocasions, amb tres grans joves músics bagencs, amb una àmplia i diversa trajectòria musical.
Less is more ha rebut influència gospel en primera persona, de mestres com Emmanuel Djob, Basil Meade, Didier Likeng i en especial de l’americà Reverend Lee Brown.
En el repertori, però, es barregen temes tradicionals i contemporanis amb clàssiques versions d’espirituals negres de sempre, gospels menys habituals, cançons africanes i originals propostes “gospelitzades” de temes d’artistes d’altres estils.

El directe de Less is more té la força i alhora la tendresa del gospel més genuí, agosarat i sense complexes, que proposa que el públic surti del concert amb la mateixa idea que ells proclamen: que la música el segle XXI és un bé que travessa fronteres i del qual tothom pot participar, acostant les cultures i les generacions, tan necessari per al present i per a un temps esdevenidor en pau.
En definitiva, la cohesió de les veus, la força dels músics, la sensibilitat de les lletres i l’encant del gospel units per a no deixar indiferent a cap espectador.

03/JUL 22:00 h.
DJ RESIDENT EGO SUMTU
04/JUL 22:00 h.
DJ RESIDENT EGO SUMTU